WELKOM IN DE WERELD VAN EERSTE KLASSE KOFFIEPLEZIER

Uw aanspreekpunt voor premium volautomatische koffiemachines
en service op maat van de Gaggia Professional partner bij u in de buurt.

Caffè all’Italiana 

De mythe van “caffè all’Italiana” is ontstaan ​​uit het briljante idee van Achille Gaggia, een Italiaanse barista die in 1938 het patent registreerde dat een revolutie betekende in de manier waarop de smaken uit koffie worden gehaald.

Achille begon zijn innovatieve professionele koffiemachines te bouwen en deze te installeren in bars en restaurants over de hele wereld, zodat klanten voor het eerst konden genieten van een perfecte Italiaanse espresso met zijn unieke “crema”.

Dompel jezelf onder in de wereld van eersteklas koffiegenot in het Gaggia Professional Center, jouw thuis voor uitstekende volautomatische koffiemachines en accessoires. Hier vindt u een selectie van partners van wereldklasse die u de beste producten en uitstekende service bieden die u verdient.

Ontdek een uitgebreid assortiment, laat u inspireren door onze specialistische kennis en vind de perfecte oplossing voor uw individuele behoeften.

Een unieke smaak in elk kopje

Gaggia Milano La Brillante

Gaggia Milano heeft de volautomatische koffiemachine La Brillante gelanceerd. Dit compacte model combineert esthetiek met geavanceerde technologie en biedt topprestaties. Het is ontworpen voor coffeeshops, kleine hotels, bakkerijen en consumenten die een efficiënte en betrouwbare oplossing zoeken. Met Coffeed en AmiClo kunnen dealers en operators de machine op afstand monitoren, en het intuïtieve ontwerp maakt het eenvoudig in gebruik voor eindgebruikers.

Gaggia Milano La Radiosa

De Gaggia Milano-machine valt op door zijn aantrekkelijke ontwerp met aanpasbare RGB-LED’s rond de deur. La Radiosa biedt flexibiliteit met keuze uit één of twee bonencontainers en oplosbare producten, en beschikt over geavanceerde elektronica bedienbaar via een 10” touchscreen. Met ingebouwde Wi-Fi/Bluetooth en een 3G-verbinding is connectiviteit gegarandeerd. De Evomilk-technologie laat gebruikers verschillende melkinstellingen aanpassen, en het automatische reinigingssysteem zorgt voor eenvoudig onderhoud.

Gaggia Milano La Solare

La Solare is de volautomatische koffiemachine van Gaggia Milano, ontworpen om de koffiepauze te verbeteren. De machine biedt de combinatie van versgemalen koffiebonen en verse melk, ideaal voor cafés, banketbakkers, winkels en horeca. Het ontwerp van La Solare weerspiegelt de elegantie van Gaggia Milano met verfijnde lijnen, hoogwaardige aluminium profielen, LED-verlichting en glanzende roestvrijstalen onderdelen.

Ik wil graag meer weten over jullie koffieautomaten?