HOE WERKT HET ECHTKOFFIE CONCEPT?


De beste koffieoplossing voor bedrijven.

De koffiemarkt kent een traditionele handelswijze. Wij denken dat dit met meer oog voor de koffiekwaliteit kan. Wij kiezen een andere manier van werken die staat voor koffie met een smaakbeleving van vandaag. Dat in combinatie met transparantie, waar u een eerlijke prijs voor betaalt.

Echtkoffie is de koffieoplossing voor bedrijven. Echtkoffie biedt bedrijven een all-in concept aan waarmee de traditionele werkwijze in de koffiemarkt wordt doorbroken. U rekent af per consumptie en weet vooraf wat u per kopje betaalt. Voor deze prijs per kop ontvangt u een hoogwaardige koffiemachine, vers gebrande koffiebonen en goede service. Kortom, een alles omvattend concept, zonder onvoorziene verrassingen!

Eén vast aanspreekpunt voor alles!
EchtKoffie biedt haar zakelijke klanten een laagdrempelige, hoogwaardige en snelle service.

Bij EchtKoffie kunnen we spreken over een zogeheten “one stop shopping concept”. Dat wil zeggen dat u als klant slechts één aanspreekpunt heeft, voor zowel de sales, backoffice, service als ook het logistieke apparaat. Korte lijnen met onze relaties zorgen voor een optimale klantbenadering en afhandeling van gemaakte afspraken.

Kortom; de beste koffieoplossing voor uw bedrijf!

Neem eens vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door de mogelijkheden.