Echt Koffie, (h)eerlijke koffie

We vertellen u graag alles over Echt Koffie. Wie we zijn en waar we in geloven.

Onderzoek toont aan; werknemers vinden goede koffie op het werk een van de belangrijkste aspecten!

Goede koffie maar ook thee wordt tegenwoordig steeds belangrijker gevonden. Ook de variatie in koffie is iets wat mensen steeds belangrijker vinden. Niet alleen thuis of in de horeca maar ook op het werk. Het koffiedrinken is een sociaal gebeuren en lekkere koffie draagt bij aan het groepsgevoel en de motivatie van uw medewerkers!

De koffiemarkt kent een traditionele handelwijze waarbij een aantal leveranciers voor u bepaalt hoe u apparatuur en koffie aanschaft. Volgens ons met weinig oog voor de koffiekwaliteit en uw daadwerkelijke behoeften.

Echt Koffie kiest een heel andere aanpak. Wij staan voor koffie met hedendaagse smaakbeleving in combinatie met transparantie, waar u een eerlijke prijs voor betaalt. Logisch toch?

Koffie voor fijnproevers

Echt Koffie

All-in, betalen per kopje

Echt Koffie biedt bedrijven een all-in concept aan waarmee de traditionele werkwijze in de koffiemarkt wordt doorbroken. U rekent af per consumptie en weet vooraf wat u per kopje betaalt. Echt Koffie staat daarmee voor transparantie en een heerlijke kop koffie. Voor deze prijs per kop ontvangt u een hoogwaardige koffiemachine, vers gebrande koffiebonen en goede service. Kortom, een alles omvattend glashelder concept met als belangrijkste detail: geen onvoorziene verrassingen meer!

Waarom kiezen voor Echt Koffie

  • Koffie van superieure kwaliteit
  • Betrouwbare apparatuur
  • Kopen, leasen of per koffie kop afrekenen
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Eigen serviceteam
  • Compleet assortiment
  • Eén aanspreekpunt voor al uw zaken

Ook genieten van heerlijke koffie?

Ik wil graag een afspraak maken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam