ITALIAANSE MELANGES

100% ARABICA

Gebrand op een traditionele Italiaanse wijze, komend vanuit Sicilië. De koffieboon bestaat voor 100 % uit Arabica. Voor de echte fijnproevers.

Super Crema

Gebrand op een traditionele Italiaanse wijze, komend vanuit Sicilië. De koffieboon bestaat uit 60 % uit Arabica. Voor de fijnproever met pit.

Crema Ricca

Gebrand op een traditionele Italiaanse wijze, komend vanuit Sicilië. De koffieboon bestaat uit 20 % Arabica. Een heerlijke zachte koffie met fijne nasmaak.

FABRIZIO…

Fabrizio, de ongeduldige taxichauffeur met een hart van goud. Hij kwam vaak snel binnen voor deze temperamentvolle espresso met een verfijnde afdronk. Mildere, maar toch stevige koffie. Koffieboon bestaat voor 70 % uit Arabica.

DAAROM KIES JE VOOR FABRIZIO

  • Dagelijks gebrande koffie
  • Supervers geleverd
  • Hoge kwaliteit koffie

GIORGIO...

Giorgio, staat garant voor een kruidige pittige koffie met een stevige crème laag en een volle body met een pittige afdronk. Een koffie die doet waar hij voor staat. Een heerlijke Italiaanse melange, waarbij de koffieboon bestaat voor 90 % uit Arabica.

DAAROM KIES JE VOOR FABRIZIO

  • Dagelijks gebrande koffie
  • Supervers geleverd
  • Hoge kwaliteit koffie

Hollandse Melanges

HOLLANDS GLORIE…

Allemansvriend voor op de werkvloer. Een koffie waarbij de perfecte balans is gevonden tussen robusta en arabica bonen. Iets rins met een licht zoete nasmaak. Aangenaam bitter zodat melkhoudende specialiteiten zoals cappuccino een duidelijke koffiesmaak houden.

Typisch Nederlandse melange. Deze melange wordt gebrand op eigen bodem.

PITTIG & KRACHTIG…

Een helder karakter. Een melange met een toevoeging van robusta koffie waardoor er een Nederlandse inslag ontstaat. Pittig en krachtig, hierdoor uitstekend geschikt voor cappuccino en overige melkhoudende specialiteiten. Een espresso van deze koffie is fantastisch!

Typisch Nederlandse melange. Deze melange wordt gebrand op eigen bodem. Het is een krachtige uitvoering met een prettige na dronk.

Ook genieten van heerlijke koffie?

Ons assortiment

Koffiebonen

instantkoffie

Filterkoffie

De beste machines, de lekkerste melanges en de beste service! Dat alles voor een (h)eerlijke prijs.
Dat is Echt Koffie.