SERVICE EN UITGEBREIDE EXPERTISE

EchtKoffie biedt haar zakelijke klanten een laagdrempelige, hoogwaardige en snelle service.

Bij EchtKoffie kunnen we spreken over een zogeheten “one stop shopping concept”. Dat wil zeggen dat u als klant slechts één aanspreek punt heeft, voor zowel de sales, backoffice, service als ook het logistieke apparaat. Korte lijnen met onze relaties zorgen voor een optimale klantbenadering en afhandeling van gemaakte afspraken.

Eén aanspreekpunt en korte lijnen, dat is Echtkoffie!

Wij genieten een optimale en volledige ondersteuning van onze leveranciers, waardoor wij u van de nieuwste technologische ontwikkelingen vakkundig op de hoogte brengen. Tevens maken wij gebruik van de uitgebreide expertise van onze leveranciers, waarbij EchtKoffie altijd de coördinatie heeft en uw aanspreekpunt is. Uiteraard zijn wij middels onze leveranciers volledig geaccrediteerd op alle onderdelen van het bedrijfsproces.

U heeft dus het gemak van slechts één aanspreekpunt. Het enige dat u hoeft te doen is contact met hem of haar op te nemen. De rest wordt voor u geregeld!

Onderzoek toont aan; werknemers vinden goede koffie op het werk een van de belangrijkste aspecten!

Goede koffie maar ook thee wordt tegenwoordig steeds belangrijker gevonden. Ook de variatie in koffie is iets wat mensen steeds belangrijker vinden. Niet alleen thuis of in de horeca maar ook op het werk. Het koffiedrinken is een sociaal gebeuren en lekkere koffie draagt bij aan het groepsgevoel en de motivatie van uw medewerkers! Daar wordt uiteindelijk iedereen beter van. U wilt toch ook gemotiveerde medewerkers? Bied uw medewerkers ook lekkere koffie en thee met veel variatie. Neem eens contact met ons op en ervaar het gemak en de service die EchtKoffie u biedt.